Vi elsker Internett!

Colocation

Sikker plassering av deres IT-infrastruktur

Colocation i IP-Onlys datasentre gir deg pålitelig serverdrift og fleksibilitet. Ved å plassere din infrastruktur i våre datasentre, har du tilgang til høy kvalitet og sikkerhet til riktig pris. Vi gir deg garantert tilgjengelighet og pålitelighet. 

OUTSOURCING I STEDET FOR Å INVESTERE

I stedet for å investere i eget datasenter og kompentanse innenfor strøm, kjøling og annen teknisk infrastruktur, får du tilgang til datasentre som er bygget basert på den beste teknologien og gir optimal oppetid. Vi designer, bygger og driver disse.

 

Redundans ER STANDARD

Våre datasentre er bygget med redundante systemer for strøm, reservestrøm og kjøling. Ved å velge colocation fra IP-Only kontra å bygge datarom selv, kan du sove godt om natten.

Har dere i tillegg krav om site-redundans så har vi flere datahaller i Oslo der dere kan leie plass. Vi kan selvfølgelig levere høykapasitets nettverksinfrastruktur mellom sitene.

 

DATASENTER BYGGET FOR UTVIDELSE

Vi har bevisst bygget vårt datasenter for den økende etterspørselen etter elektrisk kraft og kjølekapasitet. Dette gjør at IT-driften vokser fleksibelt med oss, så du slipper å ha infrastrukturen din på flere forskjellige lokasjoner. 

Vi kan levere svært høye volumer per rack både på strøm og kjøling. Dette skiller oss klart fra de andre aktørene i det norske markedet.