Vi elsker Internett!

Internettaksess

Med IP-Onlys nettverkstjenester, trenger du aldri bekymre deg for båndbreddekapasitet, hastighet og redundans.

 

 

 

Ventelo 2_102

 

 

 

 I tillegg til internettaksess kan man komplettere tjenesten med overvåkning av trafikken, redundans på tilkobling og tilkobling bak vårt brannmurcluster.  

IP-Only tilbyr tilkobling til internett utelukkende via høyhastighetstilkobling. Dette gjør vi gjennom å la alle våre kunder stå tilkoblet mot 1 Gbit/s porter. Dette betyr at alle kunder har mulighet til og peake trafikken opp til 1 Gbit/s, uavhengig av komittnivå.

 

Vi benytter 95. percentilfakturering for å muliggjøre kombinasjonen av høyhastighetsterminering med lavere kostnader. Har deres bedrift egne IP-adresser kan vi tilby internettaksessen som IP-Transit.

 

Vi gir deg tilgang til redundante 10Gigabit-forbindelser til både NIX1 og NIX2, med et stort antall peering-avtaler. 

 

Plattformen installeres i rack med 1 Gbps VLAN-switcher med 1 Gbit/s eller 10 Gbit/s uplink inn i IP-Onlys nettverksinfrastruktur. Herfra får plattformen tilgang til Availos internasjonale backbone gjennom redundante 10 Gbps forbindelser. Med redundant terminering av nettverksutstyr inn i IP-Onlys nett får man en oppetidsgaranti på 99,96%.

 

Prisen på nettverkstilgang settes i henhold til dette nivået som er uttrykt som forventet behov. Faktisk forbruk kan peake fritt opptil 5% av tiden, målt på månedsbasis. For å gi deg som kunde og løsningens sluttbrukere størst mulig ytelse, vil båndbredde fra datasenteret ikke bli strupet. IP-Only garanterer videre at nettverket til enhver tid er tilgjengelig med den avtalte båndbredde.

 

Dette gir dine brukere optimal ytelse og responstid, uansett hvor de er i landet.